Jónás Kézműves Sörház

Kedves vendégeink! Asztalfoglalásokat az alábbi telefonszámon tudunk felvenni: ‭+36 70 930 1392‬... Megértéseteket köszönjük! Jónás Csapat 🍺 🍻 🍺 🍻 🍺 🍻 🍺 🍻 🍺 🍻 🍺 Dear customers! We can take reservations on this number: ‭+36 70 930 1392‬ Thank you for your understanding! Jonas Staff Továbbiak Kedves Vendégeink! Nem tudunk elég hálásak lenni a türelemért, amit a nyitás utáni, másfél méter megtartási kötelezettségek és egyéb akadályok ellenére is kapunk tőletek. 🙏🏼 Bízunk benne, hogy látjátok a szuper csapatot a pultban - mindent megtesznek, hogy jól érezzétek magatokat! 🕺🏾... Ki fogjuk nyitni a kinti pultot is, csak egy kis időt kérünk még! 🍺 ❤️ 🖐 Továbbiak

Jónás kézműves sörház budapest

kalimpa: jó seggű lányok járnak a Jónásba, az már tuti! halott a belsőépítészet. úgy tűnik, meghaltak azok a kreatív emberek, akik kitalálhatnának valami eredetit. kocsma a Bálnában? oké, hogy Jónás, de van még megannyi asszociációs lehetőség. miért ismétlődik ugyanaz a rideg-hideg dizájn és berendezés? a wc, a pult, a kiszolgálás - tökéletesen steril. a sör mondjuk finom, bár hasra azoktól sem estem, szóval ez a kocsma inkább csak oké, de nem különösebben tetszett. balu: Azt a kibaszott proletár mindenségit! Hogy a fenébe kerültünk ide? A drone-country műfajjal a Bálna gyomrában, a pláza parkolóban ismerkedtem meg. Üres, hideg, minimál, modern, szürke és kongó. No problem, az ember léptékű plázában negyedóra keresgélés után megtaláltam Jónást, ami a Bálna szeme, figyeli a Dunát, mert a Dunát figyelni kell, mert a Duna az jön. A Jónás osztja a kézműves sört, csak pénzed legyen. Ahhoz képest, hogy sörforradalom van, meg minden, a sörgasztronómia még mindig gyerekcipőben jár, és ennek megfelelően a sör gourmandok sem lepik el még a helyet.

Budapest jónás kézműves sörház fővám tér

Esetleg az előadásokon vegetáló Corvinus Egyetem diákjai? Két óra között egy jó kávéra még akár be is térhetnek. Egyébként tényleg minőségi italok jellemzik a helyet, kézműves sörök, neves borok, válogatott pálinkák, izgalmas szörpök, szóval semmi kommersz. Mert számítanak az ízek, számít az a különlegesség! Ennek megfelelően a belbecs is képvisel egy nívót. Jól passzol a kissé indusztriális környezet a csupa üveg Bálnához, a háromszög üvegtáblákat csillagalakzatban elválasztó vascsövek egyfajta továbbértelmezései a közéjük fotón illeszkedő fogaskerekek, a vashíd és az annak szerves részét képező absztrakt korlát valami szenzációs, a szabadjára engedett légtechnika, a fémesen csillogó pult és sörcsap, a felcsiszolt betonpadló meg mind-mind a mostanában trendi és divatos irány. Ergo a stílus eredetisége megkérdőjelezhető. A különböző elemek tényleg sokszor visszaköszönnek máshol, pont ahogy a sörösüvegekbe oltott hangulatlámpák, az asztalon a mécsesek, a sörfőzés menetét magyarázó folyamatábra, a magyar népmese motívumok, a sörrevalónak kitett korsó, de én mégis bírtam, egyben volt az egész, már el is képzeltem, hogy milyen jó lesz ott kiülni nyáron.

Jónás Kézműves Sörház étterem, Budapest | Restu.hu

Jónás kézműves sörház fővám tér 11-12 budapest 1093

Sörökből egész jó a választék, de Bp-en van 100 jobb söröző. A kiszolgálás közvetlen és barátságos, ugyanakkor teljesen impotens és amatőr. … A program dátuma: 2019. január S. Iván írt egy értékelést 2018. dec. Budapest, Magyarország 7 közreműködés 2 pozitív szavazat A sörökkel minden rendben volt amikor ott voltunk. Tatra tea sajnos nem volt és hamburgert sem tudtunk enni. Mivel készültünk a vacsorára e miatt át kellett mennünk máshova. A program dátuma: 2018. december Budapest, Magyarország 214 közreműködés 25 pozitív szavazat Tegnap este beültünk egy baráti sörözésre beszélgetésre és szokásosan kikértem egy hamburgert. Viszont a káposzta saliba egész nagy nyers hagyma karikák voltak, szinte nyers káposzta, nem voltak össze érve az ízek. A lila hagyma lekvár pedig úszutt az ecetben, nagyon savas volt … A program dátuma: 2018. július

Jónás kézműves sörház étlap

Másik ismertetőjele, hogy előtte áll egy sárga foodtruck, ami a kaját hivatott szolgáltatni a sör mellé. Ez a Robur Bisztró névre hallgat, és a hamburger a fő profilja. Nem tudni, hogy ez csak ideiglenesen székel a Jónás előtt vagy véglegesen itt parkolt le, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha mégsem találjátok. Maga a Jónás nem viszi túlzásba a belső dekort, ami szerintem így tökéletes. A nagy krétatábla a pult fölött már megadja a hangulatot, de egy hátsó falon a sörfőzésről is találhatunk egy gyorstalpalót. Van egy kis galéria is, ahol a sötétbe burkolózva szinte mintegy megfigyelő sörözhetsz. Ez olyan érzést adott, mint a páholy, és ehhez mérten a befogadóképessége is kb. 10 emberre van optimalizálva. A lényeg azonban a sörökben rejlik, ha már Kézműves Sörház. Összesen 8 féle különböző sört lehet a csapon találni, amik mind kézművesnek nevezhetőek. A Jónásnak van saját söre, de a nagy kedvenceket is meg lehet találni. Ha elfogy az egyik sör, akkor egy másik másik fajta kerül azonnal a helyére, hogy minél többféle kézműves sört kóstolhassanak a Jónásba látogatók.

  1. Janos kézműves sörház
  2. Jonas Kezmuves Sorhaz (Budapest, Magyarország) - Értékelések
  3. Jónás kézműves sörház étlap
  4. Könnyű halloween smink 2017
  5. Jónás kézműves sörház fővám tér 11-12 budapest 1093
  6. Szabályzatok - Webáruház
  7. Budapest jónás kézműves sörház fővám tér
  8. Jónás kézműves sörház
  9. Szállás áfa 2010 relatif
  10. Kapcsolat
  11. Jónás kézműves sörház budapest
  12. Különleges Me to you maci (unikornis jelmezben) - 4590 Ft - (meghosszabbítva: 2913236069)

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. Látogatás: 2013. november 27. 18:15-21. 00 Ki jár plázába kocsmázni? Telefon: +36 70 930 1392 Facebook: Web: Vélemény apuska: Sokig úgy tűnt, bármennyire is látványos eleme lehetne a pesti Duna-partnak az egykor a nagyon menő Buddhabeach klubnak is helyet adó régi Közraktárakra épülő CET (Central-European Time), a projekt el volt átkozva, s csak hosszú pereskedés után lett belőle valami. És tényleg. Lett belőle valami! Igaz, ezt már Bálnának hívják, de az 1050 főt befogadó multifunkcionális rendezvényterem, a kilátó terasz, a felszín alatt a 250 parkolóhelyes mélygarázs, a föl-alá 3 szinten tervezett galériák, könyvesboltok, éttermek, kávé- és teaházak, a dunai partszakasz teljes hosszán elnyúló teraszok funkcionalitása, kihasználtsága és sikeressége erősen megkérdőjelezhető, nem ismétlem, itt már leírták előttem: miért. Ennek ellenére - nekik legyen igazuk -, van aki lát a Bálnában fantáziát! A Jónás kézműves sörház megálmodói messze a legjobb adottságú üzlethelyiségre vetettek szemet, azt az önkormányzatnál szeptemberben megpályázták (nem lehet csak úgy kibérelni), 1 hét alatt megtervezték, és pontosan 34 napjuk volt arra, hogy a 2013. november 8-i megnyitóra elkészüljenek vele.

  1. Mobil applikáció
  2. Nagyon vicces képek
kecskemét-batthyány-utca-24